Bine ai venit, Autentificare

Datele firmei:
SC SWINGARDEN SRL
CUI: RO26865944
Nr.de inr.: J12/717/2010
Capital social: 200 RON
Sediu:
Str. Fabricii de Zahar
nr. 72/33, Cluj-Napoca
Depozit:
Calea Turzii FN
(Sensul Giratoriu spre Faget)
Telefon::
  • 0731025143
  • 0731025144
  • 0364-402355
Fax:
  • 0364-402355
Email: office.swingarden@gmail.com Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro

LOCURI de JOACA Jungle GymNu există produse.

LOCURI de JOACA Jungle Gym
Locurile de joacă Jungle Gym sunt proiectate pentru uz rezidential, corespund standardelor EN 71 şi au Certificare (TUV) Europeană.
Jocurile Jungle Gym sunt construite din lemn de pin impregnat şi tratat cu o soluţie non-toxică care dă rezistenţă lemnului împotriva putrezirii, ciupercilor respectiv insectelor.
Fiecare turn Jungle Gym este dotat cu un loc pentru groapă de nisip, delimitat de cele 4 picioare ale turnului. Între pământ şi nisip se interpune o folie aflată în dotare, pentru a împiedica trecerea insectelor sau animalelor mici din pământ în nisip. În cutia cu accesorii se găsesc instrucţiuni de folosire şi montare.
Toboganele plastice la turnuri sunt în mai multe culori, la alegere (roşu, roz, galben, verde, verde măr, albastru şi albastru deschis ).
Toate Turnurile pot fi completate cu module Jungle Gym.
Locurile de joaca Jugle Gym sunt proiectate pentru uz rezidential.

Deoarece locurile de joaca Jungle Gym sunt prevazute cu caiete cu instructiuni de montaj pas cu pas pentru fiecare model, pretul lor nu include aceasta lucrare.
Pretul locurilor de joaca include cutia cu accesorii şi instrustructiuni de montaj, lemnul debitat pregătit in vederea asamblării şi accesoriile auxiliare, toboganul, leagănele.
Desigur la cerere asigurăm şi montajul, organizăm şi transportul la destinatar.

Produse noi

No new products at this time