Bine ai venit, Autentificare

Datele firmei:
SC SWINGARDEN SRL
CUI: RO26865944
Nr.de inr.: J12/717/2010
Capital social: 200 RON
Sediu:
Str. Fabricii de Zahar
nr. 72/33, Cluj-Napoca
Depozit:
Calea Turzii FN
(Sensul Giratoriu spre Faget)
Telefon::
  • 0731025143
  • 0731025144
  • 0364-402355
Fax:
  • 0364-402355
Email: office.swingarden@gmail.com Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro

Termeni si conditii

 

swingarden.ro este proprietatea societatii Sc.Swingarden Srl., denumit in continuare Swingarden, avand datele de identificare CUI: RO26865944, J12/717/2010, cu sediul in Cluj-Napoca, Fabricii de zahar 72/33, Jud. Cluj.

Utilizarea site-ului swingarden.ro (vizitarea si cumpararea produselor comercializate) impllica in mod automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.


Confidentialitate privind protectia datelor personale –  conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, va informam ca Swingarden colecteaza datele furnizate de Dvs. doar in vederea facturarii si expedierii coletelor comandate.

Datele dumneavoastra personale furnizate nu vor fi divulgate fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.

Prin crearea unui cont utilizator in cadrul site-ului swingarden.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie arhivate in servere securizate. Daca odata creata cont pe site-ul swingarden.ro nu mai doriti ca acestea sa fie stocate, puteti solicita stergerea acestora din baza de date.

Swingarden nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

 

Descrierea produselor – swingarden.ro incearca sa tina la curent toate informatiile despre produsele comercializate pe site, totusi nu poate garanta ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.  

De aceea va sfatuim ca inainte de plasarea/finalizarea comenzii sa cereti informatii suplimentare telefonic sau prin mail.  

 

Pretul produselor comercializate pe site - Preturile afisate pe  site-ul swingarden.ro sunt reprezentate in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, si pot fi modificate oricand, fara nici o notificare.

 

Livrarea produselor – se face prin intermediul curieratului in cazul in care acestea se afla pe stoc si intra in categoria de greutate/volum admisa de firma de curierat. In cazul locurilor de joaca modalitatea de livrare se stabileste intre cele doua parti: vanzator si cumparator;

Fiecare comanda va fi prelucrata separat, contactand achizitorul de starea comenzii, data exacta a livrararii produselor comandate.

 

Returnarea/schimbul produselor - Cumparatorul nemultumit de produsul comandat il poate returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Cumparatorul poate returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit, in caz contrar Swingarden va refuza preluarea produsului returnat. In maxim 30 de zile de la data returnarii, se va inapoia contravaloarea comenzii.

In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator.

 

Modificari - Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul.  Va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.


AcasăAcasă