Bine ai venit, Autentificare

Datele firmei:
SC SWINGARDEN SRL
CUI: RO26865944
Nr.de inr.: J12/717/2010
Capital social: 200 RON
Sediu:
Str. Fabricii de Zahar
nr. 72/33, Cluj-Napoca
Depozit:
Calea Turzii FN
(Sensul Giratoriu spre Faget)
Telefon::
  • 0731025143
  • 0731025144
  • 0364-402355
Fax:
  • 0364-402355
Email: office.swingarden@gmail.com Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro

Termeni si conditii

 

swingarden.ro este proprietatea societatii Sc.Swingarden Srl., denumit in continuare Swingarden, avand datele de identificare CUI: RO26865944, J12/717/2010, cu sediul in Cluj-Napoca, Fabricii de zahar 72/33, Jud. Cluj.

Utilizarea site-ului swingarden.ro (vizitarea si cumpararea produselor comercializate) impllica in mod automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Descrierea produselor – swingarden.ro incearca sa tina la curent toate informatiile despre produsele comercializate pe site, totusi nu poate garanta ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.  

De aceea va sfatuim ca inainte de plasarea/finalizarea comenzii sa cereti informatii suplimentare telefonic sau prin mail.  

 

Pretul produselor comercializate pe site - Preturile afisate pe  site-ul swingarden.ro sunt reprezentate in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, si pot fi modificate oricand, fara nici o notificare.

 

Livrarea produselor – se face prin intermediul curieratului in cazul in care acestea se afla pe stoc si intra in categoria de greutate/volum admisa de firma de curierat. In cazul locurilor de joaca modalitatea de livrare se stabileste intre cele doua parti: vanzator si cumparator;

Fiecare comanda va fi prelucrata separat, contactand achizitorul de starea comenzii, data exacta a livrararii produselor comandate.

 

Returnarea/schimbul produselor - Cumparatorul nemultumit de produsul comandat il poate returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Cumparatorul poate returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit, in caz contrar Swingarden va refuza preluarea produsului returnat. In maxim 30 de zile de la data returnarii, se va inapoia contravaloarea comenzii.

In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator.

 

Modificari - Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul.  Va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

 


Confidentialitate privind protectia datelor personale

Informatii personale: inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de ex. numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul, nr. de telefon).

Politica de confidentialitate si securitate a datelor procesate de swingarden.ro, in special a datelor cu caracter personal corespunde Regulamentului European 679/2016(GDPR). Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi, swingarden.ro, in calitate de operator, orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

 

Ce fel de date cu caracter personal culege site-ul swingarden.ro?

Swingarden S.R.L., societatea comerciala care detine site-ul swingarden.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site si singura care opereaza aceste date. 

Site-ul swingarden.ro culege informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. De asemenea informatiile colectate servesc la intocmirea documentelor legale si obligatorii in raport cu institutiile statului. Informatiile minim obligatorii colectate includ: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon si adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cardurile bancare nu sunt colectate  de catre site-ul nostru. 

Datele mentionate mai sus sunt transmise in scopul informarii dumneavoastra si a procesarii comenzilor companiilor de curierat, procesatorilor de plati,  in calitate de procesatori, cu acestea avand contracte semnate si active prin care asiguram confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra. 

Nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile nimanui!

 

Swingarden nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

 

Unde se stocheaza toate aceste informatii?

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de securitate. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. Avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor.

Va recomandam sa nu le impartasiti nimanui parola,  ca sa va asigurati ca adresa de e-mail si parola raman confidentiale.


Cat timp pastram datele Dvs. personale?

Datele dumneavoastra personale sunt pastrate pe o perioada maxima de timp pe care o impune legea sau de care avem nevoie pe durata colaborarii noastre.

Astfel datele personale solicitate la plasarea comenzilor si intocmirea facturilor vor fi pastrate timp de 5 ani, asa cum prevede legea la acest moment. Adresele de email si conturile personale vor fi pastrate atata timp cat nu se solicita stergerea acestora, insa exista proceduri interne care prevad stergerea adreselor de email pentru conturile inactive


Pentru ce se folosesc datele?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. sunt si vor fi prelucrate in scopul de a acorda posibilitatea crearii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea caruia veti avea acces la produsele achizitionate, pentru intocmirea facturilor si plasarea comenzilor.


Cine are acces la aceste date?

Pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori (”persoane imputernicite de operator”):

 -Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
- Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
- Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
- Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
- Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
- Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp;
-Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cnp;


Care sunt drepturile dumneavoastra?

Garantam respectarea drepturilor dumneavoastra si enumeram mai jos cele mai importante dintre acestea, fara a ne rezuma doar la acestea si exprimandu-ne deschiderea de a solutiona orice neajuns ce poate aduce atingere drepturilor dumneavoastra cu privire la datele personale:


Dreptul la informare – puteti solicita oricand informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;

Dreptul de acces la date - orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa office.swingarden@gmail.com.

Dreptul la rectificare – puteti cere in mod gratuit rectificarea datele personale considerate a fi gresite sau incomplete;

Dreptul la stergerea datelor  – puteti cere oricand stergerea datelor personale, atat timp cat acestea nu sunt impuse de lege

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care considerati ca datele sunt gresite sau inexacte

Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim

Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator sau procesator

Dreptul de retragere a consimtamantului – un consimtamant acordat anterior poate fi oricand retras. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarile anterioare retragerii ramanand in continuare valabile

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate - puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia

Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Dreptul de a va adresa justitiei

 


AcasăAcasă

Produse noi

No new products at this time